Forside, Mit Liv Som mor, Skønhed

8 ting, jeg gemmer i min håndtaske – I visse kredse, kendt som Bermuda Trekanten!

Derfor hedder min håndtaske Bermuda Trekanten! I min taske findes der lidt af hvert,  for alt forsvinder ned i dybet, sammen med alle de andre forsvundne ting.  Jeg synes ikke der findes noget mere sigende om en kvinde, end hvad hun render rundt med i sin håndtaske. Så nu vil jeg løfte sløret for, hvad der… Read More 8 ting, jeg gemmer i min håndtaske – I visse kredse, kendt som Bermuda Trekanten!

Forside, Live to Inspire

Depression, Lykkepiller, Kreativitet & Mig!

Min langsomme dans, med det grimme monster! Jeg vil lægge ud med at sige, at det har taget mig mange, lange dybe overvejelser, at skrive dette blog-indlæg, om noget så personligt som DEPRESSION. Jeg har altid værnet ekstremt meget om mit eget og min families privatliv, og alt hvad der forgik i det. Men efter… Read More Depression, Lykkepiller, Kreativitet & Mig!

Forside, Live to Inspire, Mit Liv Som mor

Langtids amning! Hvordan skete det lige??

  Da amning udviklede sig til en sutteklud, blev jeg nødt til at sige stop! Emma fylder i dag 18 måneder. Og de hyggelige amme-stunder har fyldt rigtig meget, for både hende og mig, siden hun berigede vores verden i 2015. Sagen er den, at jeg er rævestolt, over at have været så priviligeret overhovedet… Read More Langtids amning! Hvordan skete det lige??

Forside, Live to Inspire

Vend dit nederlag til succes, med disse 3 metoder!

  Vend dine nederlag til noget positivt, HVER gang! Jeg fandt dette inspirerende citat den anden dag. Og har siden gået og tænkt på, hvor fedt det egentlig er. For det var nemlig præcis lige sådan, Susanne og jeg langt om længe fik vores store gennembrud i 1995. En sand succes historie! “Winners are losers… Read More Vend dit nederlag til succes, med disse 3 metoder!

Skønhed

Balayage make-over! Se før og efter billederne her!

Så var det min tur til at blive forkælet! Her er mit balayage make-over! Jeg har længe gået  og ville prøve det her balayage..  Det er jo simpelthen en kunst, at lave .Det  er ikke bare som at “få lyse striber”, da teknikken er en helt anden. Det kræver altså en dygtig  hår stylist, hvis… Read More Balayage make-over! Se før og efter billederne her!