Me&My på Thy Rock!

Me&My på tour!

I dag gik turen til Thy Rock Festival, hvor vi optrådte på den store scene. Vejret holdt, og solen kom frem, ligesom vi gik på.  Vi skulle åbne showet, og trods der stadig ikke var indtaget alt for meget alkohol, så tideligt på dagen, var folk i et fantastisk 90’er humør! 

Me&My- Thy Rock 2017

Nye “gamle” Kostumer!

Efter utallige opfordringer gjorde vi langt om længe alvor af at hoppe tilbage i de famøse sygepleje-uniformer.  Det var ganske nostalgisk, da vi rent faktisk hev fat i vores allerførste stylist, Majken Sylvester! Hun var klar på at genskabe Me&My-looket i en 2017 udgave, og har lavet et fantastisk stykke arbejde! TAK Majken! Vi er SÅ glade for det, og vi arbejder nu heftigt videre, på flere overraskelser til vores Sverige Tour med “Vi som älskar 90-talet”  i Juli måned.

Jeg ligger flere billeder i galleriet senere, men indtil videre, er her lidt Me&My 90’er guf, fra i dag.

Me & My – Thy Rock 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *