Me&My skal på tour! Og vi har overraskelser til dig!

Me & My

 

On The Move!

I dag skal der rettes tøj til, for jeg skal på sommertour med Me&My, det meste af Juli! Som altid, er vi lidt sent ude! Det er ikke let at skulle få ordnet ting, når vi bor i 2 forskellige lande.

Så spørgsmålet er nu. Skal min blog altid være helt perfekt, eller skal jeg “poste” om min “tilfældige” dagligdag?

Jeg er perfektionist, så når jeg skriver et indlæg, synes jeg egentlig det er svimlende vigtigt, at indholdet er helt 100% i orden!

Men måske tager det også lidt af spontaniteten. Jeg har taget det standpunkt, at jeg måske burde give lidt mere af mig selv “on the move”. Måske bliver indlæggene også lidt mere personlige på den måde? Så bær over med mig, hvis du finder små fejl og sproglige mangler.

Me&My
Privat Billede

Turen går til København!

Jeg skal nok få taget en masse billeder i dag. Kan ikke helt løfte sløret for, hvad jeg præcis skal. For det er lidt en overraskelse.  Men jeg glæder mig helt vildt.

Der bliver arbejdet på vores show, look og alt det praktiske omkring vores optræden. Vi har allieret os med en del dygtige mennesker, så det skal nok blive godt!  Me&My teamet rykker !

Jeg glæder mig mest af alt, til at se min energiske lillesøster, Susanne, igen. Vi ses ikke så tit! Hun har altid en sjov historie eller to i ærmet! Når vi ikke lige ryger i totterne på hinanden, som søskende jo gør, har vi de sjoveste tider. Så glæd Jer! Den kommende tid, kommer det nok til at handle en del om vores søskende-forhold, venskab og professionelle samarbejde.

Søskende Kærlighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *