Balayage make-over! Se før og efter billederne her!

Så var det min tur til at blive forkælet! Her er mit balayage make-over!

Jeg har længe gået  og ville prøve det her balayage..  Det er jo simpelthen en kunst, at lave .Det  er ikke bare som at “få lyse striber”, da teknikken er en helt anden. Det kræver altså en dygtig  hår stylist, hvis resultatet skal være godt. Og det synes jeg bestemt det er blevet. I LOVE IT!

 

Her er FØR og EFTER!

Vi valgte at gå efter en kold toning, og dernæst en super lækker, vaskeægte, HOLLYWOOD styling!

Det er simpelthen blevet så flot. Kan varmt anbefale dygtige Jeanette Langelund, hvis du skal forkæle dit hår, lidt mere end du måske plejer! Jeg er SÅ glad for det!

IMG_3357.JPG

(Sponsoreret indlæg, men med mit eget valg af produkter.)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *