Positive tanker – 8 små tips til en bedre dag !


Tænk Positivt! 

Hver morgen, bør du sige til dig selv:

  • Du skal huske, at de andre regner med dig.
  • Der er mange, der holder af dig, og er afhængige af dig.
  • Du hører sammen med nogen.
  • Du kan klare dine opgaver bedre idag.
  • Du føler dig i fin form.
  • I dag, vil jeg gøre mit bedste.

DET BLIVER EN GOD DAG!

LIVET ER HERLIGT!


 Positive tanker, der kom langvejs fra!

I dag havde jeg virkelig brug for et kærligt spark bag i! Kender du det?  Det er bare en af de dage, hvor motivationen befinder sig, det samme sted, som de to torsdage i EN uge! Og så bipper der en sms ind, fra min søde MOR, (der er bosiddende 2000 km væk fra mig), med disse 8 små råd til en lidt bedre dag.


Det er altså lidt vildt. Hvordan vidste hun, at jeg lige havde brug for netop denne besked i dag????  Og hun reagerede oven i købet på sin intuition? Vi taler ikke sammen dagligt, så hun kunne ikke vide, at jeg lige havde brug for athøre det i dag!

“LIVET ER FYLDT AF MIRAKLER, DU SKAL BARE HUSKE AT FÅ ØJE PÅ DEM!”


Er det telepati, intuition eller bare helt og aldeles tilfældigt? Nogle ville måske endda kalde det synchronicity!  Jeg ved det ikke, men jeg ved, at følelsen af at have et sådant bånd til sin mor, er det mest fantastiske i hele verden.  Og jeg er dybt taknemmelig, for at være så priviligeret, stadig at have begge mine forældre, i denne verden. Det er ikke en selvfølge.

“Efter-effekten af kærlighed, kan suse ud i universet og tilbage igen, på de mest uforudsigelige måder. Intet positivt givet ud, kommer dårligt tilbage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *